Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013. március 30. (Döntők)

Papi Bence 70 kg Utánpótlás Olimpia Bajnok

Papi Bence 70 kg Utánpótlás Olimpia Bajnok

Junior 70 kg Papi Bence

Bence a döntőben a nagyon jó képességű, másodéves Fehér Gyulával, a Honvéd Sashegy versenyzőjével mérkőzött a Bajnoki címért.  Bence ellenfele csak az első menetben tudta felvenni a versenyzőnk diktálta ritmust és tempót. Az első  menet végén már érezhető volt, hogy Bence fogja nyerni az összecsapást, mivel ő irányította a mérkőzést és ütőerőben is felülmúlta ellenfelét. A második- és harmadik menetben meggyőző fölényre tett szert, így egyhangú pontozással Utánpótlás Olimpia Bajnok lett! Versenyzőnk ezzel bebizonyította, hogy junior 70 kg-ban az országban Ő a legjobb.

Ez a verseny volt idén az első megmérettetés a válogatott keretbe való bekerülésért. Bence nagy lépést tett, hogy ő legyen súlycsoportjának első számú válogatottja.

Összességében az Utánpótlás Olimpiát egy arany– és három bronzéremmel zártuk. Bízva abban, hogy versenyzőink tanulnak a hibáikból, reméljük, hogy a következő nagy megmérettetésről  (Bornemissza Emlékverseny, Eger) fényesebb érmekkel és még nagyobb sikerekkel térünk haza.

Varga

Kategória: férfi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.