Bajai Pofon Party

Pofon Party Baja
2013. április 27.


33 mérkőzést rendeztek a Bajai Pofon Partin, ebből a megjelent 17 lány összesen 28 menetet töltött a ringben. A rendező Gálos család még egy kis ajándékkal is kedveskedett a bajai csapat szponzorának, a MOGYI Kft.-nek köszönhetően. A 3 fős zsűri elnöke Bogyó Elemér volt, akinek köszönhetően alig maradtak gyerekek meccs nélkül. A lányoknál is a már szokásos 3 fős körforgóban bokszolt több versenyző is.

A női mezőny igen széles volt, hiszen a serdülő kezdőktől a felnőtt világbajnokig jöttek ökölvívók a küzdelemre. Ott volt pédául Kovács Mária, eddigi legeredményesebb amatőr ökölvívónk, akinek a tetemes éremgyüjteményében 2 világbajnoki arany is található. Ringbe lépett Zatykó Zita profi világbajnok öklöző, de a fiatalok között ott volt Váry Lili Ifi Vb és EB bronzérmes, vagy a helyi kedvenc, az ifi EB bronzérmes Szatmári Petra is.

A Pofon Partyn részt vett faddi tagozatunk is 7 versenyzővel.

A vecsési lányok az alábbi párosításban léptek ringbe:

40 kg Varga Kíra Vecsés- Szabó Daniella Baja- Szabó Izabella Vecsés-Fadd

Kira az egy évvel fiatalabb bajai versenyzővel bokszolt 2 menetet, majd a következő két menetben a szintén vecsési Szabó Izabella következett. Kira szépen bokszolt, betartotta az edzői utasításokat.

E 51 kg Váry “Baba” Lili Vecsés- Hachbold Judit Tiszakécske- Gál Mónika Szeged BC

Baba szép nyugodtan, rutinosan játszotta végig a 4 menetet. Szemmel láthatóan élvezte a bunyót. Az első két menetben Hachbold Judit, a második két menetben Gál Mónika volt az ellenfele.

A bajai pofonparti jó felvezető volt a zsúfolt májusi programhoz, amiről rövidesen bővebben is írunk.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.