Fadgyas “Tinky” Vivien fantasztikus győzelme Szerbiában!

A magyar csapat május 3-án pénteken este érkezett 8 órás utazás után Trstenikbe, a Belgrádtól 220 km-re lévő városba. A csapattalálkozó másnap délután kezdődött a kisvárosi sportcsarnokban egy maroknyi helyi szurkoló előtt. A helyiek 10 versenyzőjét több edző és 4 Szerb bíró kísérte, míg a mi 10 lányunkkal Tálas István érkezett csapatvezetőként, Forgács Sándor és Szabó Beáta edzőként, Szűcs Vera és Kendi Hana pedig bíróként.

A meccsek színvonalasak voltak és a lányok jól teljesítettek, bár a pálya picit a hazaiak felé lejtett, így néhány szoros meccs itthon más végeredménnyel is zárulhatott volna. A végeredmény 12:8 arányban a helyiek győzelmét hozta, de ha az összetartást és küzdeni akarást is pontozták volna, abban biztosan magasan mi győzünk, mert a magyar lányok minden meccset együtt szurkoltak végig hangosan bíztatva a szorítóban lévő társukat. A jó hangulatot és hogy zengett a csarnok a hazai lányok hangjától a helyiek is nagyon élvezték.


Fadgyas „Tinky” Vivien ifjúsági 57 kg-ban lépett ringbe, és nem kisebb ellenfél várt rá, mint a szerb Európa-bajnok Marija Pavlov.  Szerencsére a vecsési lány nem ijedt meg a feladattól, és a tőle elvárható lendülettel vetette magát a küzdelembe. A hatalmas győzni akarásnak meg is lett az eredménye. Tinky a harmadik menetre felőrölte ellenfelét, akire ekkor már harmadszor kellett számolni. A győzelmével a magyar csapat legjobb eredményét érte el versenyzőnk.

Eredmények:

Dinic Iva – Wurst Nikolett 51 kg. RSC 2. Menet

Bukvic Saida – Székely Orsoly 54 kg RSC 2. Menet

Miloradovic Tamara – Szabó Vanda 57 kg 12:3

Pavlov Marija – Fadgyas Vivien 57kg RSC 3. Menet

Stojanovic Aleksandra – Csősz Nikolett 64kg  RSC 1. Menet

Matovic Milena – Kaszanyi Fanni 75kg  16:1

Lukac Ajla – Kovács Klára 54kg 11:4

Kristic Jovana – Kalderás Erika 57kg 2:4

Marjanovic Lidija – Vajda Melinda 64kg  15:4

Stojanovic Marija – Oláh Eszter 69kg 17:6

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.