Junior VB-sajnos nélkülünk

Junior VB-sajnos nélkülünk

Javában zajlik Kijevben a Junior Ökölvívó VB, ahol a magyar csapat is teljes létszámmal indult. A csapatból még 4 ökölvívónk most is játékban van, ők a 8 közé jutást próbálják meg kiharcolni.

Reménykedtünk benne, hogy vecsési tagja is lesz a magyar csapatnak, azonban a szakvezetés egyik versenyzőnket sem választotta be az utazó keretbe.

Lőczi Gergő
tavaly a serdülő OB nyertese volt, elsőéves juniorként próbált bekerülni a csapatba, amit az év közbeni súlycsoportváltása is nehezített. Reméljük jövőre már érdemben számolnak Gergővel.

Papi Bence kimaradása a csapatból igazi fájó pont, hiszen Bence az aktuális junior magyar bajnok, így neki kellett volna az elsőszámú versenyzőnek lenni. Vetélytársa az OB ezüstérmes Fehér Gyula, a Honvéd-Sashegy versenyzője volt. Meglepetésünkre azonban a szakvezetés egy harmadik ökölvívónak, a csepeli Tóth Tamásnak szavazott bizalmat, aki még újoncnak számít ebben a súlycsoportban.
Szurkoltunk a Csepel versenyzőjének, hogy jól sikerüljön a bemutatkozása, de sajnos már az első meccsen búcsúzott a küzdelmektől, miután új-zélandi ellenféllel szemben az első menetben 1 perc után TKO-val vereséget szenvedett.

Bízunk benne, hogy az idei EB-n a junior magyar bajnok versenyzőnk is lehetőséget kap a válogatottban.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.