2 aranyérem a Junior Magyar Bajnokságról!

Lőczi Gergő és Papi Bence is magyar bajnok lett!

Fantasztikus eredménnyel zárult a Vecsés SE számára a 2013. Junior Ökölvívó Magyar Bajnokság. Az 54 kg-os mezőnyben Lőczi Gergő, a 70 kg-os súlycsoportban pedig Papi Bence állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ennek a teljesítménynek köszönhetően az idei évben sem maradunk magyar bajnok nélkül. Ráadásul Lőczi és Papi egyaránt zsinórban másodszor lett bajnok.

Lőczi Gergő a dobogó tetején

Gergő a döntőben az egri Balogh Elemérrel találkozott, és parázs csatában 2:1-es pontozással sikerült nyernie a szintén jó képességű Balogh ellen.

Papi Bence másodszor is junior bajnok lett.

Papi Bence az elődöntőben a VB résztvevő Tóth Tamást győzte le az első menetben TKO-val, majd a döntőben a kaposvári Orsós Dániel várt rá, aki szintén a verseny egyik kiemeltje volt. Bence erős ütései lassan felőrölték a harcos Orsóst, aki az utolsó menetben többször is fogásba menekült. A végeredmény itt is 2:1 a vecsési fiú javára, megérdemelten.

A Vecsés SE csapata

A csapat eredményességét jelzi, hogy 2 vesztett mérkőzés mellett 9 győztes meccset vívtak ökölvívóink. Ennek köszönhetően a kis létszámú csapatunk a csapatbajnokság 3. helyét is megszerezte. A vecsési csapat: Kertész Henrik edző, 54 kg Lőczi Gergő, 66 kg Benik Viktor, 70 kg Papi Bence, 80+kg Végh Kristóf.

Gratulálunk a versenyzőknek! Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.