2015-ös összefoglaló

6 Magyar Bajnok és TOP10-es ranglista helyezés!

Az ökölvívó szakosztály idei éve a magyar bajnoki címekről szólt. 6 alkalommal állhatott fel vecsési versenyző a dobogó legfelső fokára.  A 6 magyar bajnoki arany az eddigi legjobb eredményünk, ami mellé 1 ifjúsági EB bronzérmet is begyűjtöttünk. Az eredményeknek köszönhetően az országos ranglistán a 10. helyen végeztünk, így már negyedik éve vagyunk a TOP10-ben! A 2015-ös országos ranglistán 83 klub lett rangsorolva.

Eredményeink:

Ifjúsági EB bronzérem: Bencze Eszter

Magyar Bajnokaink:

Felnőtt:

Szűcs Szabina

Ifjúsági:

Papi Bence,

Pap Zsófia,

Bogárdi Barbara,

Bencze Eszter

Serdülő:

Tarnóczy Tamara

Magyar Bajnoki ezüstérmes:

Junior:

50 kg Uhrin Csenge

Magyar Bajnoki bronzérmesek:

Junior:

Mátyás Krisztián

Serdülő:

Bücs Károly, Schneider Zsolt

Több versenyzőnk is állandó tagja volt a korosztályos és elit válogatottaknak: Szűcs Szabina, Uhrin Csenge, Pap Zsófia és Bencze Eszter a női szakágban, valamint Papi Bence és Mátyás Krisztián a férfi szakágban.

Az idei évben 20 versenyt rendeztünk, ebből a legnagyobb a Női Ökölvívó Magyar Bajnokság, ahol egyszerre 4 korcsoport küzdött meg a bajnoki címért. A rendezéshez nagyon sok segítséget kaptunk az Önkormányzattól és a Német Nemzetiségi Önkormányzattól is. A segítségük nélkül nem tudtuk volna megrendezni a bajnokságot.

Május 9-én rendeztük a II. Varga Viktor Emlékversenyt, ahol 36 pár lépett ringbe, köztük 15 vecsési versenyző. A versenyre még Szerbiából is érkeztek ökölvívók!

Toborzás, népszerűsítés:

4 város, 8 iskolájában több mint 1000 gyerek ismerhette meg a sportágunkat, és a Vecsés SE-t. 3 alkalommal vettünk részt Sportágválasztón.

Ennek köszönhetően nagy létszámú utánpótláscsapattal vágunk neki a 2016-os évnek.

A Kálmán utcai edzőközpontunkban jelenleg heti 15 edzést és 10 testnevelésórát tartunk. A Petőfi Gimnáziumban már második éve van benne a tantervben az ökölvívás, az idei évben már állandó jelleggel vagyunk jelen az Andrássy Iskolában is.

Hetente 5 alkalommal tartunk edzést kezdő gyermekeknek, 5 alkalommal versenyzőinknek és ugyancsak heti 5 tömegsport edzésünk van, ahol 25-30 fő az átlag vendégszám.

Tagjaink száma: 115 fő

A 2016-os évben is a már megszokott úton haladunk tovább, és reméljük, hogy legalább hasonló sikerekről tudunk beszámolni.

Boldog új Évet kívánunk minden sportbarátunknak, támogatónknak!

2016-ban is: „Hajrá Vecsés!”

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.