Januári krónika

Januári krónika

Hosszú volt a karácsonyi szünet, így sokan már az újév második napján a teremben voltak. Az első hét egy elmaradt versennyel indult, a MÖSZ indulás előtt 2 nappal mondta le a lányok indulását a szerbiai Nation Cup versenyen.

Papi Bence viszont elutazhatott a felnőtt válogatottal Kubába, ahol 2 hetes kemény edzőtáborban vett részt. Reméljük az aktív évkezdés sok hasznos tapasztalattal gazdagította versenyzőnket.

Január 23-án rendeztük az idei első regionális Pofonparty versenyt, itt főleg vecsési srácok léptek ringbe. A viadalnak a Vecsési Bokszcentrum adott otthont.

Január 29-31 között Csehországban (Most város) vettünk részt egy nemzetközi találkozón, ahol két felnőtt versenyzőnk (Pap Zsófia 48 kg, Szűcs Szabina 57 kg) lépett ringbe. Sajnos az eredmények nem a realitást tükrözték, így a következő hétvégére szóló meghívásnak már nem tettünk eleget. A csapatunk tagja volt még Takács Tímea Halásztelekről.

Január 30-án a PM Régió csapata Egerben csapott össze az ÉM Régióval. A versenyt junior és ifjúsági férfi kategóriában írták ki. Mivel ennél a versenyrendszernél a versenyzők mennyisége és nem a minősége a lényeg, így régiónk (lévén a legkisebb) eleve hendikeppel vesz részt a sorozatban.

Olyan gyorsan eltelt a január, hogy csak a hónap végén tudtuk megrendezni az évzáró bankettünket, ahol 40 tagunk ünnepelte velünk együtt a tavalyi 6 magyar bajnoki címet, és a magyar bajnoki helyezéseket.

Továbbra is:

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.