3 hivatalos mérkőzés, 3 győzelem a hétvégén!

Kiskunfélegyházán és Halásztelken bokszoltunk a hétvégén!

Június 25-én szombaton 5 fiú versenyzőnk vett részt a Kiskunfélegyházi Pofonparty rendezvényen, ahol 4 versenyzőnk is ringbe tudott lépni edzőmérkőzés keretében. Váry Tamás, Csikós Adriánn, Schneider Zsolt és Pap András bokszolt, Lőczi Rolandnak sajnos nem jutott ellenfél.

Június 26-án Halásztelken rendezték a III. Vadmacskák a ringben országos női versenyt. Itt 5 női versenyzőnk lépett ringbe. 3 hivatalos mérkőzésen 3 vecsési győzelem született, míg két lány edzőmérkőzést vívott.

A hivatalos mérkőzések:

Junior 57 kg
Kiss Bettina– Harmos Bettina Szeged BC 3:0
Betti nem jól kezdett, dekoncentrált volt, azonban a második menettől tudott fordítani, így a végén az ő kezét emelték a magasba.

Elit 57 kg
Szűcs Szabina-Ocskó Anna Szeged BC TKO 3. menet
Szabina egy súllyal feljebb bokszolt, de ez nem okozott neki gondot. A szegedi Ocskó Anna most lépett át a felnőtt korcsoportba, de ismerve a szimpatikus versenyző makacsságát, biztos bele fog erősödni az elit mezőnybe.

Elit 69 kg
Kőhalmi Dóra– Kozma Beáta Halas BC 3:0
Dóra tavaly szoros mérkőzésen kapott ki a halasi versenyzőtől, most sikerült revansot vennie. Dóri tavaly kezdőként indult az OB-n, úgy néz ki idén sikerül annyi rutint összeszednie, hogy a dobogóig meg sem fog állni.

Bemutatók:

66 kg Leveleki Noémi- Mácsár Dorina Surman BC TKO 1 menet
A serdülő Noéminek sok volt a junior versenyző, így az első menetben feladtuk a mérkőzést. Noémi fizikálisan erős és technikás, ha fejben is meg tudna erősödni, szép sikereket tudna elérni.

51 kg Pap Zsófia-Nagy Angéla DVSC
Mivel mindketten ellenfél nélkül maradtak, így ismét egymás ellen bokszolt a két harcos lány. A meccs képe alapján senki nem mondta volna meg, hogy nem éles mérkőzést vívtak!

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.