Sikeres szeptember!

Sikeres őszkezdés

Ragyogó eredményeket hozott a szeptember a szakosztályunk részére. Ifjúsági EB ezüst, OB aranyak, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

EUBC Ifjúsági és Junior Női Ökölvívó EB, Törökország, Ordu:


2 vecsési lány utazott a 15 fős utánpótlás válogatottal a törökországi Ordu városába. Az ifjúsági Juhász Adrienn és a junior Uhrin Csenge. Adrienn csodálatos eredményt ért el, hiszen ezüstérmet szerzett a kontinentális viadalon. Csipkés Barnabás tanítványa a döntőben is kemény harcot vívott orosz ellenfelével. Uhrin Csenge is tisztességgel helytállt, ő az 5. helyen végzett a junior korcsoportban.

Serdülő Magyar Bajnokság, Kaposvár


3 versenyzővel vágtunk neki az idei első OB-nak. Horváth Tamás, Lőczi Roland és Balogh János egyaránt esélyes volt a legfényesebb érem megszerzésére. Versenyzőink hozták is az elvárt szintet, hiszen Lőczi és Horváth magyar bajnoki címet szereztek, Balogh pedig ezüstéremmel zárta versenyt.

Julius Torma Emlékverseny, Prága


3 versenyzőnk vett részt a nemzetközi tornán, Szűcs Szabina, Pap Zsófia és Mátyás Krisztián. Szűcs a döntőben erősen vitatható –megosztott- pontozással maradt alul a helyi versenyző ellen.

Edzőtábor Németországban.


David Hoppstock és Eva Liskova meghívására 5 napos edzőtáborban vettünk részt Halleban, ahol egy jól felszerelt (6 ring van a teremben!) edzőközpontban tudtunk együtt edzeni a német versenyzőkkel. Mindkét egyesületnek hasznos volt az edzőtábor, így biztos hogy lesz még folytatása az együttműködésünknek.

Továbbra is:

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.