Októberben újabb magyar bajnokot ünnepelhettünk!

Októberi beszámoló

A hónap sportolója: Gábrisch Krisztián


Az ősz második hónapja is aktívan telt az ökölvívók számára.  Nézzük sorrendben a programokat

Balkan Tournament, Szófia 2016. október 3-9.


A felnőtt női válogatott tagjaként Szűcs Szabina vett részt az EB főpróbájaként megrendezett nemzetközi tornán, ahol az első mérkőzésen egyhangú pontozással lépett túl görög ellenfelén, majd a szakvezetés szerint nem igazán jogos vereséget szenvedett ausztrál ellenfelével szemben.

Ifjúsági OB, Budapest 2016. október 5-8.


Az ifjúsági (17-18 éves) kategóriában egy versenyzőnk lépett ringbe, Mátyás Krisztián. A Madárfészek Akadémián nevelkedő versenyzőnk szoros csatában maradt le a döntőről, így bronzérmet szerzett.

Női Budapest Bajnokság, Budapest 2016. október 22.


Az országosan nyílt versenyen elit korcsoportban Szűcs Szabina aranyérmet, Pap Zsófia és Kőhalmi Dóra ezüstérmet szerzett. Az ifik között Kiss Tünde ezüstérmes lett. Junior korcsoportban Tarnóczy Tamara aranyérmet szerzett, Kiss Bettina ellen visszamondták a mérkőzést. A csapatverseny győztese szintén a vecsési gárda lett.

Junior OB, Gyöngyös, 2016. október 26-29.


4 versenyzővel vágtunk neki a junior (15-16 éves) korcsoport országos bajnokságának, ahol 70 kg-ban Gábrisch Krisztián magyar bajnoki címet szerzett! Pap András bronzéremmel zárta az OB-t, Csikós Adrián és Tóth Bendegúz sajnos érem nélkül jöttek haza. Mivel ez volt az első magyar bajnokságuk, így nincs okuk szégyenkezni, jövőre már rutinosabban vágnak neki az OB-nak.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.