Nemzetközi tornagyőzelmek márciusban

Márciusi beszámoló

Újabb aranyérmekkel gazdagodtunk!

Busó Kupa, Mohács
2017. március 4-5.

6 versenyzővel vettünk részt a mohácsi nemzetközi tornán. Váry Tamás aranyéremmel zárta a versenyt, miután az elődöntőben a 2. menetben, a döntőben pedig az 1. menetben TKO-val győzött. Gáspár József, Németh Gergő és Pap András ezüstérmes, Csikós Adrián és Cservák Zoltán pedig bronzérmes lett.

Vecsési Sportbál
2017. március 4.

A hagyományokhoz híven az idei sportbálon is díjazták Vecsés Város legjobb sportolóit. Ökölvívás kategóriában a 2016-os éve legjobb sportolói: Juhász Adrienn ifjúsági EB ezüstérmes, és Lőczi Roland serdülő magyar bajnok, EB résztvevő.

Pest Megyei Régió-Bracken Boxing Club (Írország) csapattalálkozó
Sülysáp, 2017. március 11.

A Tóth Ákos emlékverseny keretein belül került megrendezésre a magyar-ír csapattalálkozó. Az írek kemény legények, ezt tapasztaltuk tavaly februárban, amikor náluk vendégeskedtünk, összetettben most is ők vitték el a pálmát. Lőczi Roland a kevés magyar győzelem egyikével dicsekedhetett.

Szalacska Nemzetközi Kupa
Nagyberki, 2017. március 17-18.

Váry Tamás Nagyberkiben is remekelt! 4 arany, 2 ezüst és 3 bronzérem lett a vecsési csapat eredménye! Váry Tomi a legjobb serdülő különdíjat is megkapta.
Aranyérmesek: Váry Tamás, Horváth Tamás, Németh Gergő, Balogh János
Ezüstérmesek: Cservák Zoltán, Gáspár József
Bronzérmesek: Lőczi Roland, Pap András, Csikós Adrián

Queen of the ring
Kőszeg, 2017 március 25-26.

3 aranyérem és 1 ezüstérem a női nemzetközi tornáról.

Elit korosztályban Szűcs Szabina német és magyar ellenfél legyőzésével lett bajnok. A juniorok között Kiss Bettina magyar, majd lengyel ellenfelet győzött le, szintén aranyérmes lett. Hőlaki Emese lengyel ellenféllel szemben diadalmaskodott, szintén aranyérmes lett. Tarnóczy Tamara először a lengyel válogatott versenyzőt győzte le, majd a döntőben megosztott pontozással maradt alul a helyi magyar versenyzővel szemben. Tamara így ezüstéremmel zárta a tornát.

A teremben is zajlott az élet!

Közös edzőmérkőzéseket szerveztünk a Pest megyei csapatoknak, ahol több mint 50 versenyző jelent meg. Vendégül láttuk a Madárfészek Akadémiát és KSI-t, valamint vendégségben voltunk az albertirsai fiókcsapatunknál.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.