Lányaink képviselték a női ökölvívást az Olimpiai Pavilonban

Csütörtök este látványos show-műsor keretén belül hivatalosan is megnyitották az Utazás kiállítás olimpiai pavilonját. Az eseményen bemutatták a nyári, londoni játékokra utazó magyar csapat sportruházatát is.
A Magyar Olimpiai Bizottság képviseletében Magyar Zoltán alelnök ünnepi köszöntőjében azt mondta, Magyarország méltán lehet büszke arra, hogy a képzeletbeli világranglistán az olimpiai érmek számát tekintve a legjobb nyolc között van. Hozzátette, a MOB bízik abban, hogy a magyar versenyzők sikeresen szerepelnek majd a brit fővárosban is.


Az ökölvívás is képviseltette magát a 4 napos rendezvényen. Kovács Kokó István olimpiai és világbajnokunk a meghívott díszvendégek között volt, de a gyerekek is megmutathatták magukat. A lányok vasárnap 10-12 óra között foglalhatták el a ringet, köszönhetően annak a jó hírnek, miszerint a Londoni olimpián már a mi sportágunk is szerepel a hivatalos programban. Szombaton legnagyobb olimpiai esélyesünkkel, Kovács Máriával találkozhattak a látogatók, vasárnap pedig ki is próbálhatták a bátrabbak a sportágat. Jöttek is a jelentkezők szép számban. A civil érdeklődők mellett a többi sportág képviselői is élénk érdeklődést mutattak, így kerülhetett sor jégkorongos-ökölvívó és  ritmikus gimnasztika-ökölvívó összecsapásra is. Amíg a lányok a ringben ügyeskedtek, addig Faragó Beatrix a ring mellett látta el a házigazda szerepét.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.