Vecsés Kupa 2012. május 6.


Vecsés Kupa 2012. május 6.

22 egyesület 102 ökölvívója jelent meg a Bizalom Kupa második, vecsési fordulóján. A vecsési csapat 18 versenyzőt indított, és a párosítás után 2 bemutató és 12 éles mérkőzést vívtak bokszolóink. Nem jutott ellenfél Váry Lilinek, Horváth Dánielnek, Benik Viktornak és Sánta Norbertnek.

Bemutató párosítás:

Johan Attila Vecsés– Bárány István Törökszentmiklós
A 11 éves Attila bátran harcolt élete első mérkőzésén, ha a továbbiakban is ilyen szorgalmasan dolgozik az edzéseken, még sok nagyszerű győzelem várhat rá.

Nádasdi Judit Vecsés– Faddi Vivien UTE
A junior 46 kg-os Juditnak nem jutott ellenfél, így bemutatót bokszolt az UTE 52 kg versenyzőjével. Judit most szépen, az edzői utasításokat betartva bokszolt, és végig irányított a mérkőzésen.

Éles mérkőzések:

1. E54 kg Faragó Orsolya Vecsés– Samu Nikolett Surman BC
Solya harcos meccsen szerzett nagyon értékes győzelmet. A sok dulakodással tarkított mérkőzésen a távolról indított egyenes ütéseinek köszönheti a sikert.

2. E54 kg Varga Krisztina Vecsés– Bóna Dominika Juta Ring-Kaposvár
Kriszta egy korosztállyal feljebb talált ellenfelet a kaposvári Bóna személyében. Varga Viktor edző lánya szép, egyhangú győzelmet aratott, megszerezve ezzel második győzelmét.

3. E60 kg Horváth Ramóna Vecsés– Vajda Melinda UTE
Rami a magasabb újpesti lány ellen nehezen találta a megfelelő ütőtávot a mérkőzés elején, az utolsó két menetben azonban egyértelműen ő irányított, így a végén szoros 3:2 arányú győzelmet szerzett.

4. S38,5 kg Sörös Bence Vecsés- Bazin Flórián Törökszentmiklós
Bence hősiesen küzdött, de most nem bírt az egy fejjel magasabb törökszentmiklósi fiúval.

5. S44,5 kg Kanalas Szilveszter Pécs KS– Fitos Kornél Vecsés
Kornél ma nem bírt az ügyes pécsi versenyzővel. Ha egy kicsit higgadtabban, az edzői utasításokat betartva bokszolt volna, lett volna esélye a győzelemre.

6. S44,5 kg Lőczi Gergő Vecsés– Balogh Róbert Vasas
Gergő ma igazán jó napot fogott ki, végig irányítva magabiztosan nyerte a mérkőzést.

7. J50 kg Váry Attila Vecsés– Rácz Antal KKF
Attila május 9.-én Bakuba utazik a junior válogatottal, így az ő csúcsformája erre az időpontra lett beállítva, ezért most egy súlycsoporttal feljebb bokszolt. Kicsit görcsösen bunyózott, és szoros 3:2-es győzelmet szerzett a remek képességű Rácz ellen.

8. J63 kg Papi Bence Vecsés- Kovács Roland LFK
Bence ma tudása alatt teljesített, támadásai sokszor nem voltak megfelelően előkészítve. A balatonlellei versenyző megérdemelten győzött.

9. I69 kg Benkő László Vecsés– Al-beg Mohamed MTK
Laci nagyon jó formában, látványosan bunyózott, győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben.

10. E64 kg Szabó Dániel Vecsés- Bucsai Tamás HRB
Dani kicsit óvatosan kezdett, nem úgy az ellenfele. Danira az első menetben számolni is kellett. A második menettől kezdte elhinni, hogy győzhet, a harmadik menet már egyértelműen az övé volt. Ha előbb ébred, meg is nyerhette volna a mérkőzést, így szoros 3:2-es vereség lett a vége.

11. E69 kg Brúger László Vecsés– Birkés Árpád Varkocs
Laci taktikusan, szépen bokszolt, egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

12. E75 kg Zsigri Viktor Vecsés– Harmath Máté Kőbánya
A kőbányai Harmath hatalmas lendülettel támadt Viktorra az első másodperctől kezdve. Versenyzőnk sem a tétovázásáról híres, azonnal visszatámadt, aminek az lett az eredménye, hogy már az első menetben kétszer is számolni kellett Harmatra, ami után a kőbányai edző feladta a mérkőzést.

A 12 mérkőzésből 8 esetben a vecsési versenyzők hagyták el győztesen a ringet. Minden ökölvívónk hősiesen küzdött, a csapat többi tagja pedig végig hangosan bíztatta a küzdőket.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.