Ez volt a 2014-es év!

Ez volt a 2014-es év!

Ismét eltelt egy munkával teli esztendő. Túl vagyunk az idei versenyeken, az utolsó edzésen. Nincs más hátra az idei évben, minthogy visszaemlékezünk a legsikeresebb pillanatainkra.

Az eredmények most sem maradtak el, hiszen 13 magyar bajnoki érem mellé serdülő lánykáink 3 magyar kupa érmet is gyűjtöttek.

Szűcs Szabina felnőtt magyar bajnok lett, és a világbajnokság mellett több nemzetközi versenyen képviselte hazánkat és városunkat.

Papi Bence az ifjúsági korosztályban szerzett magyar bajnoki címet, világbajnokságon, Európa-bajnokságon, illetve számos nemzetközi tornán vett részt.  Bence májustól az Erdei Zsolt által vezetett Madárfészek Akadémián készül a versenyekre.

Váry Lili hatodik magyar bajnoki érmét szerezte idén-most egy ezüstöt- így a gyűjteményében 3 arany, 2 ezüst és 1 bronzérem szerepel.

Serdülő versenyzőink, Nádasdi László, Bücs Károly és Iván János egy-egy magyar bajnoki ezüstéremmel járultak hozzá az idei eredményekhez, a junior Lőczi Gergő és Mátyás Krisztián bronzérmet szerzett. Krisztián szeptembertől szintén a Madárfészek Akadémia tanulója. Az ifik között Papi Bence az esélyeknek megfelelően magyar bajnok lett.

A női OB-n a felnőttek között Szűcs Szabina arany, Váry Lili ezüst, Faragó Renáta pedig bronzérmes lett. Az ifiknél Pap Zsófia ezüst, Nádasdi Judit és Holczer Kata bronzérmes. Junior lányainknál Bogárdi Barbara ezüst, Kovács Eszter bronzérmes. A serdülő Uhrin Csenge, Neuberger Fanni és Acsádi Virág egy-egy bronzéremmel lett gazdagabb.

A 2014-es évben 19 versenyt rendeztünk, és több mint 30 versenyen vettünk részt. Az eredményeink alapján várhatóan az idén is a TOP10-ben végez a vecsési csapat.

Az idei évben is komoly eredményeket ért el a Török István vezette tolnai fiókcsapatunk, a 16 magyar bajnoki éremből 2 ezüst és 3 bronz nekik köszönhető.

A fejlesztéseknek köszönhetően határozottan jobb helyzetben kezdhettük az idei évben a szakmai munkát. A bokszterem teljesen megújult, modern fűtési rendszer és szellőzőrendszer, új zsákok és egyéb edzőszerek, friss festés a falakon, energiatakarékos led világítás, majd a tető javítása és az udvar betonozása következett. Végre sikerült vásárolnunk egy 9 személyes kisbuszt, így könnyebben jutunk el a versenyekre.

A jövő évben is folytatjuk az elkezdett munkát. Több versenyt is rendezünk, a két legfontosabb a II. Varga Viktor Emlékverseny május 9-én, és a Női Ökölvívó Magyar Bajnokság november 18-21 között.

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben az évben is támogatott minket vagy szurkolt nekünk! Köszönet a vecsési önkormányzatnak, akik minden évben támogatják a sportágunkat. Hálával tartozunk Végh Benjáminnak, Debreczeni Lajosnak, Kári Józsefnek és Nánási Tamásnak, akik szintén évek óta a csapat mellet állnak.

És külön köszönet azoknak, akik elvitték hírünket messzire. A Kortye Vilmos által vezetett Williams TV csoportnak, és a Bogdándy Soma által szerkesztett vecseshirek.hu oldalnak.

Boldog új Évet mindenkinek! Találkozunk 2015-ben!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.