A hóna bejegyzései: március 2012

Női válogató az UBC-nél.

Női válogató az University Boxing Clubnál. 2012. március 18. Népes tábor, 80 lány gyűlt össze az idei első komoly megmérettetésre, még Szlovákiából is érkeztek versenyzők. A Tatán készülő felnőtt olimpiai csapat két tagja, Kovács Mária és Ancsin Katalin is felutazott … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Női válogató az UBC-nél. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

IV. Nemzetközi Szalacska Kupa

Negyedik alkalommal rendezik meg március 17-18.-án Nagyberkiben a Nemzetközi Szalacska Kupát, ahol 7 vecsési versenyző is ringbe lép. Serdülő korosztályban Lőczi Gergő, Fitos Kornél és Varga Dávid, a juniorok között Papi Bence és Benik Viktor, a felnőttek mezőnyében pedig Brúger … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | IV. Nemzetközi Szalacska Kupa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Váry család Tatára költözhet

Lassan Tatára költözhetnek a Váry szülők, ha a gyerekeket látni akarják, mert Váry Lili után Attila is egyre inkább otthon érezheti magát a Központi Edzőtáborban. Az idei évet Attila kezdte egy hetes felkészüléssel, Lili eddig két alkalommal volt a táborban … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | A Váry család Tatára költözhet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismét Tatán jártunk!

2012. március 7. Tata Idén már második alkalommal jártak lányaink a Tatai Edzőtáborban, ahol a felnőtt női olimpiai kerettagok felkészítése folyik. Ifjúsági válogatott kerettagjaink,Váry Lili és Fadgyas Vivien mellett most először Faragó Orsolya is az edzőtábor vendége volt, aki nagyon … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Ismét Tatán jártunk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lányaink képviselték a női ökölvívást az Olimpiai Pavilonban

Csütörtök este látványos show-műsor keretén belül hivatalosan is megnyitották az Utazás kiállítás olimpiai pavilonját. Az eseményen bemutatták a nyári, londoni játékokra utazó magyar csapat sportruházatát is. A Magyar Olimpiai Bizottság képviseletében Magyar Zoltán alelnök ünnepi köszöntőjében azt mondta, Magyarország méltán … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Lányaink képviselték a női ökölvívást az Olimpiai Pavilonban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva