A hóna bejegyzései: február 2011

Bizalom Kupa I. forduló

Bizalom Kupa I. forduló 2011. február 19. UTE edzőterem Népes csapattal indultunk neki az idei első versenynek, összesen 15 versenyző jelent meg szombat reggel a mérlegelésen. A párosítás után kiderült, hogy a lányoknál a junior Faragó Orsolyának, a fiúknál pedig … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | 1 hozzászólás

Véget ért az 55. Bocskai Emlékverseny

Bacskai Bocskait nyert! Bacskai Imre és Bacskai Balázs Bacskai Balázs a szombati fináléban is győzött, így aranyérmet szerzett Debrecenben az 55. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, melyen Lakatos István és Nagy Krisztián révén két második hely is jutott a magyar … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Véget ért az 55. Bocskai Emlékverseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sparring Party az UBC edzőtermében.

Január 30.-án rendezte az UBC az első nyílt edzést, ahol versenyzők és kezdők, nők és férfiak egyaránt ringbe szálltak. Az UBC új termében 3 ring állt a rendelkezésünkre, 1 a kezdőknek, 1 a fiúknak és 1 a lányoknak. A női … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Sparring Party az UBC edzőtermében. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pofon party a Vasasnál

2011. január 29-én a VASAS SC. termében 6 egyesület részvételével (MTK, BBK, KSI, Halásztelek, Vasas, Vecsés) megrendezett, kifejezetten kezdő versenyzők számára szervezett edzőmérkőzésen vettünk részt. A megrendezés és a lebonyolítás zökkenőmentes és nagyon korrekt volt, köszönhetően Bacskai Imrének és edzőkollégáinak, … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Pofon party a Vasasnál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

55. Bocskai Emlékverseny

A világelit ismét Debrecenbe látogat Már a visszaszámlálás zajlik az 55. Bocskai emlékverseny előtt, amelyre ismét ellátogat a bokszvilág krémje, a hazai szurkolók a magyar válogatott mellett többek között a kubaiakat, az oroszokat, az üzbégeket, az angolokat, és a franciákat … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | 55. Bocskai Emlékverseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva