A hóna bejegyzései: január 2013

Érmes remények az 57. Bocskai emlékversenyen

Érmes remények a Bocskain Ötvenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Bocskai emlékverseny, amely hagyományosan az első jelentős nemzetközi verseny az újévben. A verseny nemcsak Európa krémjének részvételét hozza, de Ázsiából is kiemelkedő képességű ökölvívók vesznek részt a hajdúsági eseményen. A Magyar … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Érmes remények az 57. Bocskai emlékversenyen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Eltűnik a fejvédő! Fontos változások 2013-tól!

Búcsú a fejvédőtől – forradalmi változások a világ ökölvívásában Az AIBA elmúlt hétvégén Lausanne-ban tartott bizottsági ülései, valamint a rendkívüli EUBC-kongresszus forradalmi változások bevezetését jelzik a világ amatőr ökölvívásában. Június elsejétől eltűnik a fejvédő a felnőtt (elit) férfiak versenyeiről, és … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Eltűnik a fejvédő! Fontos változások 2013-tól! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ez volt a 2012-es esztendő!

Ez volt a 2012-es év! Szakosztályi beszámoló az elmúlt év eredményeiről! Soha ilyen jó évet nem zárt még a Vecsés SE Ökölvívó Szakosztálya, mint az idei esztendőben. A magyar bajnokságokról 12 éremmel tértek haza versenyzőink, ehhez még 1 junior EB … Folytatódik….

Kategória: Nincs kategorizálva | Ez volt a 2012-es esztendő! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva