Októberi sparring party

Október 3.-án 4 lány vett részt az University Boxing Club által szervezett Pofon Party-n. A mérkőzések jó alkalmak voltak arra, hogy felmérjük hogyan állunk a november végén megrendezésre kerülő OB előtt. A lányok az alábbi sorrendben léptek ringbe a rendezvényen:

Matasdi Fanni:
A 11 éves Fanni először lépett ringbe, az ellenfele az 1998-as születésű Balogh Klaudia, az UBC versenyzője volt. A két kislány harcos 3×1 percet csatázott, látszott rajtuk, hogy komolyan veszik az edzéseket. Fanninak remekül sikerült a bemutatkozás, amit már nagyon várt hiszen lassan egy éve már, hogy lelkesen látogatja az edzéseket.

Nádasdi Judit:
A 14 éves Judit több hónapos kihagyás után kezdett el edzeni, ez látszott a teljesítményén is. A nyári bokaszalag szakadás még nem múlt el nyomtalanul, de megállásra nincs idő, hiszen jövőre juniorként már éles mérkőzések várnak rá.

Horváth Ramóna:
Rami a profi ökölvívó Dömsödi Renátával vívott 3 menetes mérkőzést. Rami érthetetlenül óvatosan kezdett, az elején kicsit sodródott az árral, a harmadik menet végére azonban nagyon szépen visszahozta a mérkőzést.

Fadgyas Vivien:
Vivi 2 ellenféllel is ringbe lépett, a junior Wurst Nikolett-tel, és az ifi Barankai Virginiával összesen 4 menetet bokszolt. Vivi határozottan, a tőle megszokott erőszakossággal küzdötte végig a két meccset, amiben szerencsére a két ellenfél is partner volt, így elmondható, hogy hármuk mérkőzése volt a leglátványosabb női meccs.

A következő sparringparti október 30.-án lesz, ahol már ringbe lép a most otthon maradt Váry Lili, Vennes Dzsenifer és Faragó Orsolya is.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.