Papi Bence a 70 kg-os döntőben!
Papi Bence (70 kg) döntőben!

Négy versenyzővel vártuk a péntek 15.00 órát,hogy megkezdődjenek a mérkőzések a döntőbe jutásért.

Sajnos,nem úgy alakult a napunk,ahogy szerettük volna.

Serdülő 48-kg Mátyás Krisztián

Krisztián sajnos nem tudta megismételni előző két napi  teljesítményét,nagyon erőlködött,sok pontatlan ütése volt,igaz az utolsó pillanatig küzdött a győzelemért,de nem tudta legyőzni a kaposvári Kovács Mártont.Így Krisztián bronzéremmel fejezte be az Utánpótlás Olimpiát.

Junior 48-kg Csicsó Jenő

Jenő ellenfele serdülő korcsoportban tavaly Magyar Bajnokságot nyert,és őt választották a Magyar Bajnokság legjobb versenyzőjének is.Így eléggé feszült hangulatban vártuk a mérkőzést,Jenő egy szoros első menet után a második menetet igaz,kis különbséggel,de megnyerte.Jenő sajnos elfáradt a harmadik menetre,így ellenfele a nagyrédei Virbán Martin megfordította a mérkőzés állását,és megérdemelten megnyerte az összecsapást.Jenő a versenyt bronzéremmel zárta.

Junior 54-kg Lőczi Gergő

Gergő ellenfele a hajdúsámsoni Telegdi Dávid rutinos versenyzőnek számít.Többször volt nagy versenyeken győztes vagy helyezett.Gergő nagyon okosan határozottan boxolt,minden taktikai utasítást betartott,mindent tőle telhető megtett a győzelemért.Szerintünk meg is nyerte a meccset,de sajnos,a pontozóbírók nagyon kis különbséggel az ellenfelét látták jobbnak.Gergő az Utánpótlás Olimpiáról egy bronz éremmel gazdagította gyűjteményét.

Junior 70-kg Papi Bence

Bencének ezen a versenyen elég nehéz útja volt idáig is,hiszen tegnap a tavalyi 65 kg-os serdülő Magyar Bajnokot,a nagyrédei Tóth Márkot győzte le.Ma pedig a szintén tavalyi serdülő Magyar Bajnokság 68 kg-os győztese,a pécsi Újhelyi Márk várt rá a döntőbe jutásért.Bence ismét bizonyította jó formáját és tehetségét,mert nagyon taktikus,fegyelmezett ökölvívással minden menetet megnyerve legyőzte ellenfelét,így holnap a Bajnoki címért lép ringbe a Honvéd Sashegy versenyzője Fehér Gyula ellen!

Varga

Utánpótlás Olimpia Salgótarján 2013 március 29. (Elődöntők) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva    Read More   

Comments are closed.