Vége van a nyárnak

hűvös szelek járnak… De mi nem bánkódunk, mert a tartalmas nyár után az ősz is mozgalmasan indult. Erdőkertesi Pofonparti után Nagy Sportágválasztó és Káposztafeszt tette próbára harcedzett gladiátorainkat. Először szeptember 13-án az erdőkertesi pofonpartin jól kipofozkodtuk magunkat. A sikeres tornán Váry Tamás a legjobb utánpótlás, Uhrin Csenge pedig a legjobb női ökölvívó különdíjat is bezsebelte.

Szeptember 20-án a XV. Nagy Sportágválasztón toboroztunk új híveket a sportágunknak, igen komoly érdeklődés mellett. A toborzásban segített Szűcs Szabina, Uhrin Csenge, Lőczi Roland, Tóth Bendegúz, Kanalas János és Zsigri Viktor.

Szeptember 21-én már a vecsési Káposztafeszten vártuk az ökölvívók sátrában barátainkat finom étkekkel és italokkal. Örültünk a sok vendégnek. Tiszteletét tette nálunk Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés Elnöke, Szlahó Csaba polgármester kíséretében. A szakmánk képviseletében Dr. Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szövetség Elnöke, Dr. Kovács László szövetségi kapitány, Vida József a Madárfészek Akadémia vezetője, valamint Kincses Ferenc, a Ringharsona szerkesztője töltött kellemes délutánt a sátrunkban.

Vendégeinknek a hagyományos káposztás étel (Székelykáposzta kicsit felturbózva) mellett csülökpörköltet szolgáltunk fel „desszert” gyanánt. Köszönettel tartozunk a finom ételekért Haramia László szakács barátunknak, aki évek óta önzetlenül segít nekünk. Az előkészületekből több tagunk is kivette a részét. Reggel 8 órától segített Uhrin Csenge, Faragó Orsolya, Faragó Renáta, Szűcs Szabina, Zsigri Viktor, Lőczi Gergő, Nánási Tamás és Uhrin Gábor.

Külön köszönjük a finom házi süteményeket az anyukáknak: Uhrin Krisztának, Faragó Anikónak és a Haramia családnak.

Szeptember 25-én megkezdődik Egerben a Serdülő Fiú OB, amit sorban követnek a többi magyar bajnokságok, így most már minden energiánkat ezekre a versenyekre összpontosítjuk.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.