Bihar Kupa 2016 Nagyszalonta

Bihar Kupa 2016

1 arany és 2 ezüstérem a vecsési ökölvívók eredménye.


2016. július 20-22. között került megrendezésre a Bihar Kupa Nagyszalontán a Básti Boksz rendezésében. A versenyen 132 ökölvívó indult. Érkeztek versenyzők Németországból, Magyarországról, Moldáviából és Romániából is.

A vecsési csapat 6 versenyzővel vágott neki a viadalnak, de hivatalos mérkőzést csak 3 versenyzőnk tudott vívni.

Indulók:

Junior:
50 kg Uhrin Csenge
52 kg Tarnóczy Tamara
54 kg Kiss Bettina

Elit:
51 kg Pap Zsófia
54 kg Szűcs Szabina
69 kg Kőhalmi Dóra

Edző: Seres Attila

Az eredmények:
1. nap (július 21.)
50 kg Uhrin Csenge-Bálint Tímea Kolozsvár TKO 2. menet
52 kg Tarnóczy Tamara-Nagy Dorottya Kolozsvár 3:0 (döntő)
54 kg Kiss Bettina-Ciucas Adela Kolozsvár TKO 1. menet

2. nap (július 22.)
50 kg Uhrin Csenge- Bere Mónika Berettyóújfalu TKO 1. menet
54 kg Kiss Bettina- Iuhas Annamaria Basti Boksz 0:3

Csenge sajnos nem volt 100%-os állapotban a tornán, így a döntőben már az elején feladtuk a mérkőzést. A hátfájását még valami vírus is tetézte, így a torna után pihenőre kényszerült.

Tamara áprilisban már bokszolt a kolozsvári lánnyal, akkor is tudott győzni. Most is Tamara győzött, de az ellenfél Nagy Dorottya nagyon nagy küzdelemben maradt csak alul! Innen is gratulálunk neki a kemény helytálláshoz.

Betti az első napon hamar befejezte a mérkőzést, a második napon a helyi-román bajnok Anna ellen húzott kesztyűt. Betti óriási szívvel harcolt, igazi közönségmeccset bokszoltak a nagyszalontai lánnyal. Annának gratulálunk a győzelméhez!

Felnőtt versenyzőinknek nem jutott hivatalos ellenfél. Pap Zsófi egy német junior lánnyal tudott csak óvatos edzőmérkőzést vívni, Szűcs Szabinának semmilyen ellenfél nem jutott.

Nem jutott hivatalos ellenfél Kőhalmi Dórinak sem, azonban kemény feladat elé állítottuk, amikor a debreceni Nagy Tímeával bokszolt 4 menetes edzőmérkőzést. Az 5 meccses vecsési lánynak igazi erőpróba volt a kétszeres VB érmes, rutinos Nagy Timi elleni mérkőzés.

Ezúton szeretnénk megköszönni Sebastian Silaghinak a vendéglátást, és Nagyszalonta lakosainak a szívélyes fogadtatást, amit végig éreztünk és élveztünk az ott töltött 3 nap alatt.

Hajrá Vecsés!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.