Világbajnokságra utazunk

Történelmi világbajnokságnak ad otthont a törökországi Antalya, hiszen első alkalommal rendez az AIBA Junior és Ifjúsági Női Ökölvívó Világbajnokságot. A hagyományt teremtő versenyen 45 nemzet 264 bokszolója vesz részt, így lesz tülekedés az aranyért.
A magyar válogatott 3 junior és 6 ifjúsági versenyzővel vág neki az útnak, soraikban két vecsési versenyzővel. A juniorok között az 50 kg-os súlycsoportban Fadgyas Vivien, az ifik között 48 kg-ban pedig Váry Lili képviseli hazánkat, és városunkat. A lányok három VB válogatót követően április 11-én költöztek be a Tatai edzőtáborba, ahonnan 21-én utaznak Antalya-ba. A csapattal utazik a válogatott edzőjeként Seres Attila is, aki a tatai edzőtáborozáson is a csapattal van. A világbajnokság április 24-30 között kerül megrendezésre, a lányok május 1-én érkeznek haza.
Az előzetes esélylatolgatások alapján mindkét vecsési amazont az éremesélyesek között tartják számon, de egy világbajnokság előtt bátorság jósolni. Fadgyas ráadásul térdszalagsérüléssel ment fel a táborba, mivel az utolsó Vb válogatón megsérült, így 7-8 napot ki kellett hagynia a felkészülésből. Indulásra már rendbe jött, hála az orvosi és a csapat gyúrói segítségnek, így hadrafoghatóan várja az utazást. A verseny állásáról folyamatosan beszámolunk.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.