Nemzetközi Szalacska Kupa, Nagyberki

Papi Bence a dobogó tetején

2012. március 17-18-ig Nagyberkiben hét versenyzővel vettünk részt ezen a versenyen.

Részletes eredményeink:

Serdülő 43 kg

Lőczi Gergő a második menetben döntő fölénnyel verte Szabó Bence pécsi versenyzőt, így aranyérmet nyert.

Gergő magabiztosan, dinamikusan, jól bokszolva versenyzett.

Serdülő 44,5 kg

Fitos Kornél sajnos már az első nap kikapott Lakatos Rajmund, a Varkocs SE versenyzőjétől, így harmadik helyezést ért el.  Kornél kicsit visszafogott volt. Ha a harmadik menetet egy kicsit jobban “meghajtja”, akkor megnyerhette volna a mérkőzést.

Serdülő 56 kg

Varga Dávid csak a döntőben bokszolt, szoros mérkőzésen kiskunhalasi ellenfelét legyőzte, és aranyérmes lett.

Junior 63 kg

Ebben a súlycsoportban két versenyzővel indultunk, Papi Bencével és Benik Viktorral.

Papi Bence első nap Hetesi László kaposvári versenyzőt győzte le. Energikusan, harcosan bokszolt.

Benik Viktor első nap Lukácsi Bence pécsi versenyző ellen győzött egyhangú pontozással, így a döntőben két vecsési versenyző küzdött az aranyéremért.

2011-ben Papi Bence Országos Diák Olimpiát, Benik Viktor Magyar Bajnokságot nyert, így már előre várható volt, hogy a döntőben nagy “csata” lesz. A döntőt és az aranyérmet Papi Bence nyerte, aki a versenyen mutatott teljesítményével elnyerte a torna legharcosabb junior versenyzőnek járó különdíjat. Benik Viktor ezüstérmes lett.

Felnőtt 69 kg

Bruger László első nap Grabecz Ádámot, a Varkocs SE versenyzőjét győzte le magabiztos, jó ökölvívással.

A döntőben szintén Varkocs SE versenyzőjével találkozott, Márton Balázzsal. Laci ezen a mérkőzésen visszafogottabban bokszolt, sok helyzetet kihagyott, így sajnos vereséget szenvedett ellenfelétől, és ezüstérmet nyert.

Felnőtt 75 kg

Ebben a súlycsoportban Zsigri Viktor versenyzőnk indult. A mezőny nagyon erős volt, mert indultak a súlycsoport tavalyi Magyar Bajnoki ezüstérmes-, valamint bronzérmes versenyzői is.

Viktor első nap a többszörös válogatott kaposvári Orbán Gergővel került össze, akivel nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzést vívott, de sajnos vereséget szenvedett tőle. Ellenfele olyan jó formában volt a versenyen, hogy a döntőben legyőzte a Magyar Bajnoki ezüstérmes, kőszegi Döbrösi Ádámot is. Viktor ebben a rangos mezőnyben bronzéremmel zárta a versenyt.

Varga

Kategória: férfi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.