Utánpótlás Olimpia Elődöntők 2012. Sárospatak

2012. április 6-án (pénteken) öt versenyzőnk lépett a kötelek közé.

Serdülők:

Elsőnek Lőczi Gergő (43 kg) mérkőzött a pécsi Kanalas Szilveszterrel. Gergő sajnos eltaktiktázta az első menetet, nem tudta betartani az edzői utasításokat, így ellenfele az első menetben nagy előnyre tett szert. A második és harmadik menetben Gergő sokkal jobban bokszolt, de végül ez kevés volt a mérkőzés megnyerésére, és egyhangú pontozással vereséget szenvedett. Bronzéremmel zárta a versenyt.

Következő versenyzőnk Varga Dávid (54 kg), aki Francsics Szabolcs kőbányai versenyzővel kűdzött a döntőbe jutásért. Dávidnak ezt a mérkőzést “hozni kellett volna”, de számunkra érthetetlen okból indiszponált volt, nem a tőle elvárt teljesítményt nyújtotta, ezért csak bronzéremmel fejezte be a versenyt.

Laki Gergő (56 kg) még nem olyan rutinos versenyző, mint csapatunk többi tagja.  A versenyen Gergő élete első mérkőzését ezen a Diák Olimpián vívta, ahol győzött. A döntőbe sajnos nem jutott be,  mert a sárospataki Hadari Dávid ellen vereséget szenvedett, így bronzérmes lett. Eredményével elégedettek lehetünk.

Juniorok:

Váry Attila (48 kg) – a súlycsoport válogatottja – a sorsolás szeszélye folytán egy másik válogatott kerettag, a salgótarjáni Karvaj Zsolttal kűzdött a döntőbe jutásért. Mivel a tatai edzőtáborban már több alkalommal bokszoltak egymás ellen, eléggé kiismerve a másik fél stílusát és taktikáját, kűzdöttek a döntőbe jutásért. Attila  egy szoros mérkőzésen, de minden menetet megnyerve győzött.

Horváth Dániel (66 kg) az első menetben döntő fölénnyel győzött Csámpai Richárd kőbányai versenyző ellen. A felkészülése nagyon jól sikerült, ezt tükrözi, hogy Dani ezen a versenyen eddig kirobbanó formában szerepel.

Varga

Kategória: férfi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.