Profi bokszgála 2012. április 6.

Profi bokszgálán léptek ringbe lányaink.

Na persze nem álltak profinak a csajok, a felkérés bemutató mérkőzésekre szólt a Toto Boxpromotion gáláján. Április 6.-án pénteken rendezték a profi bokszgálát a IX. Gát u. 30-32. szám alatti edzőteremben, ahol a 6 profi mérkőzés mellett amatőr bemutató meccseket is láthatott a szép számú közönség. Vecsésről Nádasdi Judit és Horváth Ramóna lépett ringbe.

Nádasdi Judit ellenfele a szintén 14 éves Jónás Cintia volt. Az eredetileg 3 menetesre tervezett mérkőzés sajnos csak 1 menetig tartott, mivel Judit a mai napon szív nélkül lépett ringbe, és már az első perctől átengedte az irányítást a hazai lánynak. Jónás jobban akarta a győzelmet, megérdemelten nyert. Judit még fiatal és tapasztalatlan, reméljük idővel megszűnik teljesítményében ez a nagyfokú hullámzás.

Horváth Ramóna a profi Zsiga Melinda ellen lépett ringbe, mivel Melinda profi ellenfele nem jelent meg a gálán. Rami a beugró szerepében túlszárnyalta az elvárásokat, hiszen az eredetileg 4 menetesre meghírdetett viadal a harmadik menet végére befejeződött. A jó tempóérzékű Melindát Rami nem hagyta kibontakozni, és főleg testre mért megrendítő erejű ütései kivették az ellenfél erejét.

A mérkőzések jó felmérési lehetőséget biztosítottak a Budapest Bajnokságra történő felkészülés során, amit április 13-15 között rendeznek meg.
Jó hangulatú rendezvényen vettünk részt, a meghívásért köszönettel tartozunk Belinszky Krisztinának.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.