Erzsébet tábor 2012

Az idén első alkalommal rendezték meg az Erzsébet-programból befolyt pénzekből az Erzsébet tábort Balatonberényben, ahol 44 ökölvívó egyesület 244 gyerekkel vett részt a július 2-7 között lezajlott küzdősport táborban. A táborba és a programba interneten keresztül lehetett nevezni, és elég sok papírt be kellett szerezni, mire elfogadták a nevezéseket, megérte azonban foglalkozni vele, hiszen a tábor vezetését két leghíresebb ökölvívónkra, Kovács “Koko” Istvánra és Erdei “Madár” Zsoltra bízták, ami hatalmas élmény volt minden táborozó kisgyermeknek.

A vecsési szakosztályból 10 gyermek vett részt a táborban, 4 lány és 6 fiú. A legfiatalabb 12 éves, a legidősebb 16 éves volt a csapatunkban. A Balatonberényi Gyermeküdülő remek helyszínnek bizonyult, pláne hogy saját stranddal is rendelkezik a létesítmény. Külön élmény volt mindenkinek a Madár vagy Koko által vezetett edzések, amire a normál életben nem sok embernek lehet esélye. Július 5-én Koko az MTV Balatoni nyár című műsorában is beszélt a táborról, ahova a 244 gyermekből hatot magával is vitt, köztük egyetlen lányként Nádasdi “Bambi” Juditot is. A táborban készült közös képek, és az egyhetes tábor komoly útravaló lehet a gyerekeknek a sportágunkban történő megmaradáshoz.

A vecsési csapat: Matasdi Fanni, Varga Kíra, Hegedűs Diána, Nádasdi Judit, Nádasdi László, Lőczi Gergő, Fitos Kornél, Varga Dávid, Horváth Dániel, Papi Bence

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.