Szűcs Szabina a világbajnok Szebelédi Renátával edzőtáborozik!

Szűcs Szabina Tel Aviv-ban edzőtáborozik

Megtisztelő felkérést kapott versenyzőnk, Szűcs „Rodman” Szabina. A WBC aktuális világbajnoka, Szebelédi Renáta kérte fel edzőpartnernek egy egyhetes izraeli edzőtábor idejére. Renáta májusban Japánban védi meg világbajnoki övét, így felkészülési programja finisében van. Természetesen nem újkeletű a profi ökölvívó kapcsolata a vecsési lányokkal, hiszen már egy éve rendszeresen közösen készülünk a versenyekre a Feja Team profi versenyzőivel.

Rodman 1 évvel ezelőtt még az NB II-ben kosárlabdázott, majd nyáron váltott sportágat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az edzéseinket már közel 2 éve látogatja. Rodman szorgalmának köszönhetően szép utat tett meg a világbajnoknő felkéréséig.  A május 1-8 közötti edzőtábor ideje alatt a napi két edzés mellett remélhetőleg lesz idejük ellátogatni Jeruzsálembe és Názáretbe is, hiszen nem sok ember mondhatja el, hogy a kereszténység bölcsőjét személyesen látta.

Szűcs „Rodman” Szabina az edzőtábor után sem pihen, május 13-án már a Tatai edzőtáborba utazik fel, ahonnan 15-én a felnőtt női válogatott tagjaként Németországba utazik egy német-lengyel-magyar hármas tornára.

Sok sikert versenyzőnknek!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.