Szeptemberi hírek!

2 bronzérem a serdülő OB-ről, női ifi világbajnokság, aranyérmek a Testvérvárosok Kupájáról és az Atom Kupáról, valamint a Bizalom Kupasorozat összetett bronzérme a havi termés!

Zsúfolt hónapot tudhatunk magunk mögött, minden hétvégére jutott valamilyen verseny. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a hónap fontosabb történéseit.

Szeptember 14.

XIII. Testvérvárosok Kupája, Kiskunhalas

5 versenyzővel utaztunk a csipke hazájába, ahol egy remekül megszervezett nemzetközi viadalon lépett ringbe Nádasdi László, Benik Viktor, Schafer”Cimpa” Liza, Váry”Baba” Lili és Szűcs”Rodman” Szabina. Aranyérmet szerzett Benik Viktor és Váry Lili. Ezüstérmes lett Nádasdi László, Schafer Liza és Szűcs Szabina. A történethez tartozik, hogy a serdülő 37 kg-os Nádasdi Lacika 41,5 kg-ban bokszolt, és remekült helytállt, Szűcs”Rodman” Szabina pedig vitatható mérkőzésen maradt alul 2:1-re szlovák ellenfelével szemben. Schafer”Cimpa” Liza is hatalmas csatát vívott a hódmezővásárhelyi lánykával. Benik Viktor hazai versenyző ellen diadalmaskodott 2:1-re, Váry”Baba” Lili pedig 1 menetet adott ellenfelének, majd TKO győzelmet aratott.

Szeptember 21.

Bizalom Kupa IV. forduló, UTE ökölvívóterem

6 versenyzőnk lépett ringbe a zárófordulón. Johan Attila bemutatót bokszolt, Lőczi Gergő, Papi Bence, Végh Kristóf, Benik Viktor és Váry Attila pedig éles mérkőzésen lépett a kötelek közé. Lőczi, Papi győzött, Benik, Végh és Váry kikapott.

Szeptember 20-28.

Női Ifjúsági Világbajnokság, Albena Bulgária

Faragó”Solya” Orsolya ifi 54 kg-os kategóriában harcolta ki a VB indulás jogát, ami eddigi legjobb eredménye versenyzőnknek. Sajnos nem sikerült a 16 közé jutnia, mivel harcos meccsen vereséget szenvedett olasz ellenfelével szemben. Solya egész évi munkája példaértékű, reméljük a magyar bajnokságon meglesz az eredménye.

Szeptember 26-29.

Serdülő OB, Budapest

3 versenyzővel indultunk a legkisebb korosztály országos bajnokságán. Az éremesélyes Mátyás Krisztiánnak (52 kg) nem sikerült jól a rajt, az első napon vereséget szenvedett a balatonlellei ellenfelétől, azonban a 38,5 kg-ban induló Nádasdi László, illetve a 41,5 kg-ban versenyző Neubauer Gábor egyaránt bronzéremmel zárta az OB-t!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.