Két vecsési érem Szlovákiában!

Horváth Dániel aranyérmes

Váry Attila bronzérmes

Öt ország ( Litvánia,Ausztria,Csehország,Szlovákia,Magyarország ) részvételével rendezték a szlovákiai Komárnóban az Olimpiai Reménységek Tornáját.Mint már beszámoltunk két vecsési versenyző harcolta ki az indulás jogát a junior válogatottal.

Eredményeik:

Váry Attila 48-kg: a döntőbe jutásért kikapott szlovák ellenfelétől, aki kihasználva a hazai pálya előnyét elég sokat szabálytalankodott. A vezetőbíró nem figyelmeztette, így sajnos Attila kikapott ezen a mérkőzésen. Mivel a tornán a harmadik helyért is mérkőzni kellett, másnap – a szintén válogatott – salgótarjáni Karvaj Zsolttal bokszolt. Ezen a meccsen Attila az első menetben győzött, mivel ellenfelét súlyos orrvérzésért leléptette a vezetőbíró.  Attila bronzéremmel zárta élete első nemzetközi tornáját.

Horváth Dániel 66-kg : Dani mostanában nagyon jó formában, hatalmas önbizalommal versenyez, ez a mostani tornán is tükröződött. A döntőben is olyan magabiztosan kezdett ausztriai ellenfele ellen – aki előzőleg egy cseh versenyzőt vert -, hogy már az első menetben számoltak az osztrák versenyzőre. A harmadik menetben  egy újabb számolás után a vezetőbiró beszüntette a mérkőzést, így Dani döntő fölénnyel győzött a döntőben is, és aranyérmes lett az Olimpiai Reménységek Tornáján.

Mindkét versenyzőnknek gratulálunk és további sok sikert és kitartó munkát kivánunk!

Vezetőség

Kategória: férfi | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.